Nylig ble nabohuset i Gardermovegen 19 solgt for 8,5 millioner kroner. Kristian Kåstad Hansen i Eiendomsmegler 1 har allerede fått fire henvendelser i forbindelse med salget. Han anbefaler alle å legge eiendommer ut på det åpne markedet – i stedet for å slå til om en utbygger henvender seg.

– Dette for å være sikker på at man når maksimal markedspris. Kommer det en utbygger vil alltid selger være usikker på om han har fått maksimalt ut av eiendommen, sier Kåstad Hansen.

– Markedet er noe selektivt, men vi opplever mange interessenter og gode salg på de riktige objektene. Vi er foreløpig på et tidlig tidspunkt, men har hatt 4 konkrete henvendelser på denne, sier Kåstad Hansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.