Tirsdag kveld, klokken 21:42, mistet 34 husstander på Minnesund strømmen. Verre skulle det bli. I Hurdal gikk strømmen klokken 01:56, og 525 husstander ble strømløse. I tillegg var 337 hus uten strøm i Eidsvoll. Det var til sammen 896 strømløse hus i distriktet onsdag morgen.

– Det har vært en del strømbrudd. Det var mye snø på trærne fra før, og våt slafs og regn gjorde denne snøen veldig tung, slik at trærne faller over linjene, forklarer Morten Schau hos Hafslund.

Hafslund sier at de har folk ute i felten, men at det er tunge forhold. Onsdag har de hatt alt tilgjengelig mannskap ute med både helikopter, snøskuter og truger.

Ved 14-tiden opplyser Schau at 146 kunder fortsatt er strømløse i Skrukkelia i Hurdal.

- Dette er svært beklagelig. Det har dessverre tatt tid og er krevende, men det jobbes på spreng, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.