I fjor høst var det kroken på døra for Backstage Musikk på Jessheim storsenter etter sju år. Nå får Øvre Romerike en ny musikkbutikk. I løpet av sommeren åpnes det en egen musikkbutikk med instrumenter og tilbehør på Amfi Eidsvoll på Råholt.

– Det blir utrolig spennende, og noe helt annet enn alle andre butikker vi har, sier senterleder Nina Kristengård.

– Tror du det er et stort nok marked for en slik nisjebutikk?

– Det kan virke sært og lite, men jeg tror absolutt markedet er der og at dette er en butikk som vil kunne trekke kunder fra mange steder, sier senterlederen.

Her blir det alt fra piano og slagverk til blåse- og strengeinstrumenter.

LES OGSÅSlutt for Bjørklund på Amfi Eidsvoll

Hemmelig eier

På spørsmål om hvem som står bak den musikalske satsingen holder Kristengård kortene tett til brystet.

– Etablereren ønsker foreløpig ikke gå ut med dette. men jeg kan avsløre at vedkommende er lokal og godt skolert for oppgaven, avslører hun.

Tirsdag la de ut annonse hvor de søkte ansatte til butikken. Interessen lot ikke vente på seg.

– Den ble veldig godt mottatt, og det har kommet flere søknader allerede, sier Kristengård.

Butikken skal ligge i lokalene i 2. etasje på senteret, hvor klesbutikken Wear It var tidligere.

Mer nytt på gang

Amfi Eidsvoll har nå igjen ett ledig lokale, hvor den nedlagte Tilbords-butikken var.

– Her er vi i dialog med to ulike aktører. Foreløpig er ingenting avklart, sier senterlederen.

Det er også andre nye aktører som banker på døra.

– Men det må jeg komme tilbake til senere, sier Kristengård hemmelighetsfullt.

Lar seg ikke skremme

Denne uka har blomsterkjeden Plantasjen åpnet sin butikk i nabolaget til Amfi.

– Det synes jeg bare er hyggelig og positivt. At de store kjedene nå kommer og etablerer seg på Råholt er bare et bevis på at vi er et område i vekst og utvikling med stort potensiale. Jeg ønsker dem bare hjertelig velkommen. Det er sunt med konkurranse, og jeg tror det vil bidra til ytterligere vekst og flere kunder også for oss, sier Nina Kristengård.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.