– Vi er veldig fornøyd med at vi nå kan tilby våre kunder 34 ekstra parkeringsplasser på Dal og hele 72 ekstra parkeringsplasser på Hauerseter, sier direktø Knut Ø. Ruud Johansen i Bane NOR Eiendom i en pressemelding.

Samtidig med at antallet tilgjengelige parkeringsplasser økes, innfører Bane NOR pendlerparkering og dagparkering. Pendlerparkering vil koste kr 100,- per 30-dagersperiode og kr 35,- per uke ved begge de to stasjonene, melder Bane NOR.

– Vi reserverer størstedelen av parkeringsområdet til togpendlere med gyldig periodebillett. Det vil si at innenfor vanlig pendlertid, mellom kl. 05 og kl. 17 på hverdager, vil kun pendlere kunne oppta 82 av parkeringsplassene ved Dal stasjon og 108 av plassene ved Hauerseter.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.