Kompisene Roy Schjetne, Kim Tore Trana og Erik Rud Olsen starter Munter Sport og Gastro bar i de samme lokalene Brasserie Raah var. Det er en drøm som endelig går i oppfyllelse.

– Vi har ruget på dette i noen år, sier Kim Tore Trana.

De tre kompisene har hatt lyst til å starte noe lenge. De snakket om Jessheim, men bestemte seg for å gå for noe mer lokalt.

– Det må være såpass liv laga på Råholt nå, mener Roy Schjetne.

Sannsynligvis åpner dørene i månedsskiftet september/oktober.

LES OGSÅ: Brasserie Råh stengt for godt

Norgesmestere i grilling

Schetne og Trana er tidligere norgesmestere i grilling, og lover god mat på den nye sportsbaren som åpner i oktober.

– Vi skal ha skikkelig god burger. Bygdas beste. Det blir ikke gatekjøkkenburger. Vi styrer unna pizza, da det er nok av det på Råholt, forklarer Schjetne.

Schetne, Trana og Olsen skulle egentlig kjøpe Brasserie Raah i fjor, men daværende driver bestemte seg for å forsøke et år til – noe som gjorde Munter-gutta mindre muntre.

– Det har vært et år med intens jakt etter lokaler. Vi har vært litt sure fordi det glapp, for vi hadde så veldig, veldig lyst til å starte opp noe, forteller Schjetne.

Satser på dagtid

Munter Sport og Gastro Bar skal være en sportsbar, med sport på tv og øl på krana, men det kommer også til å være et sted man kan komme for å spise en matbit.

– Vi kommer til å satse kraftig på dagtid, på lunsj og formiddagsmat, bekrefter Schjetne.

Schetne, som blir daglig leder, har bitt seg merke i at det mangler et tilbud på Råholt, hvor folk kan komme innom å ta seg noe å drikke, som verken er gatekjøkken eller fin restaurant.

– Det har aldri vært et sånt sted i Eidsvoll, sier Schjetne.

De lover at det skal bli finere enn et gatekjøkken, men ikke en fin restaurant.

– Det kommer ikke til å være hvite duker på bordene her, sier Trana.

Det vil også være åpent fra 11-23, og til klokken 01 i helgene.

– Vi fikk mange henvendelser fra folk som ønsket utvidede åpningstider her, sier senterleder Nina Kristengård.

Ikke peppes pizza

Kompisgjengen har fått med seg at det er mye bygging på Råholt for tiden, og vil tilby alle dem som jobber der noe å tygge på. Det vil bli en win-win-situasjon, mener gründerne.

– Hvis vi fenger håndverkeren, så vil det være fullt her til lunsj hver dag, sier Schetne.

Amfi Eidsvoll er fornøyde med konseptet, og har valgt å gå for dette i stedet for Peppes Pizza.

– Vi var i dialog med Peppes, men det ble ikke noe av, sier senterleder Nina Kristengård.

Det er uansett et avsluttet kapittel, og nå er det bestemt at Munter flytter inn på senteret.

– Dette gleder vi oss til, sier senterlederen.

Nå håper senteret at dette konseptet passer bedre for Råholt, enn Brasserie Raah, som gikk konkurs for en stund tilbake.

– Vi vil at det skal være folkelig, og treffe så bredt som mulig, sier Schjetne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.