Nok en gang satser Sykkelbyen Jessheim på sykkelrebusløp for kommunens innbyggere, med en EL-sykkel som hovedgevinst.

– Med en så fin hovedgevinst er det nok ekstra mange som velger å komme seg ut for å se etter poster, sier prosjektleder Sidsel Skjelmerud i Cockpit Event AS, som er en av initiativtakerne i tillegg til Jessheim Stadion Bolig AS og organisasjonen Kondis.

Det er gratis å delta, ingen påmelding. Alle sykler i sitt eget tempo og når det passer fram til 1. juli. Registrering er først når deltakerne sender inn løsningen, opplyser arrangøren i en pressemelding.

LES OGSÅHundrevis av sykkelfrelste på to og tre hjul

Årets rebusløp har 16 poster fordelt fra Kløfta i sør til Trandumskogen i nord.

– På hver post står det skrevet en bokstav. Det er denne en trenger for å kunne løse rebusen, sier Sidsel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.