I helga ble brannruinen gamle Morud skole revet. Ordfører Hans Thue (Ap) er glad for at arbeidene nå er i gang.

8. mars i 2010 tok den tidligere lærerboligen til gamle Morud skole i Breenvegen i Maura fyr. Eieren i huset ble mistenkt og senere siktet for å ha tent på huset. Han erkjente senere forholdet. Mannen, som gjemte seg i kjelleren mens brannen pågikk, ble funnet av brannvesenets røykdykkere.

– I begynnelsen av september sendte vi ut varsel med vedtak om riving. Det utløp før helga, og vi er selvsagt svært glade for at bygningen nå blir revet. I politisk ledelse har vi bedt om at kommunen presser på for å få en løsning på dette og at man får revet det som står der, sier Thue til EUB.

Han legger til at det sikkert er en del naboer som er fornøyde med at brannruinen nå er blitt revet. Det er foreløpig ikke kjent hva som kommer til å skje videre på eiendommen. Det var en gravemaskin som sto for rivingen i helga.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.