– I dag var vi gode, spesielt i første omgang. Vi spiller bra fotball mot et Valdreslag med høy moral og god fysikk, oppsummerer Turn-trener Jon Slaatsveen.

Han sier seg godt fornøyd med 2–0 som sluttresultat – noe som også ble resultatet i serieåpningen mot nettopp Valdres. Den gangen endte det imidlertid i opplendingenes favør.

– Vi pratet om serieåpningen før denne kampen og det var godt med revansje, sier Turns bestemann, Kristoffer Trandum Nordlie.

GOD FØRSTEOMGANG

Ett av Turns varemerker er å inneha ballen. Dette viste seg igjen å være gjeldende mot et Valdreslag som forsvarte seg dypt – og godt. Først åtte minutter før pause fikk eidsvollingene hull på byllen, etter flere gode forsøk.

Jonatan Teigland hadde en enkel jobb med å bredside ballen i tomt bur etter godt forarbeid av Piotr Gawecki. Minuttet før var polakken nære å kvalifisere seg til tittelen «årets mål». Fra atten meter ladet han kanonen og sendte av gårde et knallhardt skudd. Dessverre for Gawecki og Turn smalt ballen i krysstanga. Returen havnet hos Jon Erik Økland som ikke fikk kontroll på ballen.

– SOLID GJENNOMFØRT KAMP

Turn fortsatte dominansen etter hvilen, men igjen lot scoringen vente på seg. Den kom, som før pause, åtte minutter før slutt. Nok en gang var Gawecki involvert. Han dro seg fri på høyresiden og slo ballen inn. Den traff en Valdres-spiller og trillet forbi en sjanseløs keeper.

– Det var en solid gjennomført kamp fra start til slutt. Valdres var litt småfarlige på dødballer, ellers hadde vi god kontroll. Vi burde ha scoret et par mål til, men vi er glade for tre nye poeng, understreker Kristoffer Trandum Nordlie.

KLARE FOR FOTBALLFRI

Etter en ujevn start på sesongen har Turn nå åtte strake kamper uten tap. Dette har tatt laget til en fjerdeplass på tabellen, åtte poeng bak serieleder Stabæk 2 som har 36 poeng. På andreplass ligger Lyn med samme poengsum og én kamp mindre spilt.

– I de siste kampene har vi vist oss som et godt lag. Borte mot Lillehammer og Lyn var vi det klart beste laget, men likevel tok vi ikke med oss poeng fra de kampene, sier Jon Slaatsveen om sesongens første halvdel. Treneren skulle gjerne hatt noen flere strenger å spille på, men tror ikke det går noen spillere verken inn eller ut i løpet av sommerferien.

– Alle som er her er gode spillere, men vi er litt få. Vi merker det innimellom på treninger, og det kommer til å merkes dersom vi får skader og karantener til høsten, påpeker Trandum Nordlie.

Nå venter noen dagers fotballfri for Turn-laget. Med kun ti dagers ferie blir det ikke all verdens til opphold, men flere av Turn-spillerne er klare på at det er etterlengtet.

– Etter ferien skal vi bygge videre på den gode avslutningen på vårsesongen. Vi skal klare å avgjøre kamper til vår fordel. Opprykk virker kanskje ikke så realistisk akkurat nå, men dersom lagene over oss på tabellen snubler skal vi melde oss på igjen, sier han.

Kampfakta:

  • Norsk Tipping-ligaen avd. 2
  • Eidsvold Turn–Valdres 2–0 (1–0)
  • Eidsvoll kunstgress, 150 tilskuere
  • Dommer: Morten Stakkestad Flaten, Årvoll IL
  • Mål: 1–0 37. min.: Jonatan Teigland, 2–0 82. min.: Andreas Rosendal Nyhagen (selvmål)
  • Gule kort: Robert Rabben, Charles Abrahams, Valdres.
  • Lag Turn: Peter Rusina–Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud–Kristoffer Trandum Nordlie, Markus Stensby (Joakim Madsen fra 81.)–Stian Teksum (Johannes Kvebæk fra 86.), Jon Erik Økland, Piotr Gawecki (Eiven Solberg fra 83.)–Jonatan Teigland
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.