Sentrumsforeningens planlagte aktivitetspark ved siden av Tømmerfløter-statuen i Sundet nærmer seg fullførelse.

Eidsvoll kommune har stått for grunnarbeidene, og har kjørt bort tonn på tonn med steiner fra det utfylte området som tidligere var elvegrunn.

– Her skal det bli en trimpark for alle aldersgrupper, med forskjellige apparater. Dette er et folkehelsetiltak som jeg regner med at folk vil bruke. Her kan mor eller far være sammen med barna mens ektefellen handler, sier Nakken.

– Det er sentrumsforeningen som har tatt initiativ til å få bygd parken. Foreningen har fått 100.000 kroner i støtte fra Sparebankstiftelsen og 10.000 kroner fra kommunen. Sentrumsforeningen har sjøl avsatt 25.000 kroner til byggingen, og Eidsvoll Rotary har lovt å støtte tiltaket, forteller Birgit Holdhus som følger opp byggingen på vegne av sentrumsforeningen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.