- Jeg har hørt at det vil samles en del folk på EIF-huset. Det blir garantert god stemning. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gå videre i kveld, sier Rotan til EUB fredag.

Fredag kveld skal hun og sju andre semifinalister i ilden i den direktesende Idol-semifinalen fra H3 Arena på Fornebu. De åtte kjemper om to finalebilletter. Det er med andre ord duket for en nervepirrende sangoppgjør.

- Jeg er veldig, veldig spent på dagen. Det har gått enormt fort fram til semifinalen. Det er nesten uvirkelig at det skjer allerede i kveld. De andre Idol-programmene ble spilt inn før jul. Så var det premiere i januar. Selve finalen er i juni, sier Rotan.

LES OGSÅ: I kveld synger Alexandra Rotan på TV

Drømmer om å vinne

- Hva er din største drøm?

- Jeg har så klart kjempelyst til å vinne Idol. Det er den største drømmen. Et annet mål for meg er å bli et kjent navn i Norge. For å få til det er det viktig med pr. Da kan man begynne å satse på navnet man har. Medietid og TV-tid er det som gjelder. Deretter kan man gå ut og satse på egen musikk, smiler Rotan.

- Hva tenker du om deltakerne du skal konkurrere med?

- De er superflinke. Vi har et utrolig godt forhold til hverandre. De motiverer meg til å ville gjøre det enda bedre.

LES OGSÅ: Gikk videre i Idol

Synger Rihanna-låt

Det er til sammen fem semifinaler. To deltakere går videre fra hver, slik at finalen vil bestå av ti sangere.

Allerede onsdag var Alexandra Rotan og de øvrige deltakerne på plass på Fornebu. Der har de vært gjennom lydprøver og musikalske prøver med koreograf.

- De gjør alt for at vi skal bli så trygge som mulig på scenen. I dag er det briefing, sminke og prøver, sier Rotan.

- Hva har du valgt å synge i kveld?

- Jeg skal synge Russian Roulette av Rihanna. Jeg ønsker å vise en litt annen side av meg selv. Fram til nå har jeg vist at jeg kan være glad og smilende hele tiden. Nå vil jeg vise at jeg kan være tøff og sårbar, sier Alexandra Rotan.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.