Kiwi skal etter planen åpne sin nye butikk på andre siden av veien i januar 2018. Nå melder gårdeieren om interesse for å komme inn i deres nåværende lokaler.

Det vakte oppsikt da EUB i slutten av juli avslørte at Kiwi flytter Råholt-butikken sin 200 meter – fra Gladbakkvegen 2A til Råholtgutua 2. Der har de inngått en leieavtale med Bjørn Dæhlie (Sisa Invest AS) og Fundamentgruppen AS ved Terje Gjeisklid. Skathol Råholt AS eier Gladbakkvegen 2A. Daglig leder Jesper Holte opplyser at det allerede er stor interesse for lokalene.

– Norgesgruppen leier ut 2019. Foreløpig er det uklart når de ønsker andre inn i lokalene. Men det er allerede interesse for lokalene, sier Holte til EUB.

Han sier de over lengre tid har vært i dialog med Kiwi om lokalene i Gladbakkvegen 2A.

– Vi har vært kjent med at Kiwi har ønsket en større butikk, og også ønsket seg noe mer parkering. Det har vi forsøkt å finne løsninger på, uten å lykkes så langt, sier Holte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.