Foredragsholderen var Helle Grøttum, som er sykepleier og leder i LHL Astma og allergi. Tittelen på foredraget var Kan allergi forebygges?

– Hun er en etterspurt foredragsholder med lang erfaring fra Voksentoppen senter for astma og allergi. Hun utarbeider informasjonsmateriell og uttaler seg ofte i media, og er en bidragsyter til at alle med astma og allergi skal ha en bedre hverdag, sier Marianne Pettersen, helsesøster ved Åreppen skole og Kløfta helsestasjon.

Det var godt oppmøte på helsestasjonen, med til sammen om lag 30 personer, små og store. Noen av temaene som ble presentert og diskutert var matallergi, atopisk eksem, astma og inneklima.

– Foreldre ga tilbakemelding om at dette var meget nyttig å få med seg. Samtidig ser vi helsesøstre at foreldre som er hjemme i permisjon trenger flere sosiale arenaer hvor man kan knytte bekjentskaper i permisjonstiden, sier Pettersen.

LES OGSÅ: Folkehelse inn i kommunal planlegging

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.