- Vi er svært fornøyde med resultatet, for vi trengte mer plass, sier salgssjef Rolf Pedersen hos Bavaria, og peker på utvidelsen som blant annet har ført til:

2000 flere kvadratmeter.

Større verksted.

115 parkeringsplasser, derav 40 innendørs.

Innendørs bruktbilavdeling.

Større delelager og generell kapasitet.

TRANGT

- Det var vel trangt her, ikke minst når BMW kommer med flere og flere modeller som må stilles ut. Dessuten sto bruktbilene ute. Det er ikke noe særlig å måtte måke snø av biler når kunden skal prøvekjøre. Det bør være ordentlige forhold når folk kjøper bil, sier han.

BMW er en av flere produsenter som krever at bilforretningene skal være like, enten de ligger på Gardermoen eller i Berlin.

- De har en standard på hvordan vi skal ha det, fra gulvbelegget til innredning. Alt er likt, for sånn vil BMW ha det. Det er slutt på at forhandlerne velge hvordan de vil ha det i butikken, sier Pedersen.

Innredningen kom på trailere og ble montert i henhold til BMWs regler.

- Nå er det lyst og luftig med god plass, og det gjør arbeidsdagen bedre for alle som er her, understreker han.

LES OGSÅ: Gir seg etter 48 år i bilbransjen

SE VIDEO: De bilinteresserte møttes på fotballbanen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.