Hun går fra stillingen som administrerende direktør i for Kunnskapsbyen Lillestrøm.

– Nannestad kommune er glad for å få på plass en dyktig rådmann som kan bistå med å videreutvikle kommunen i en tid der mye er i endring og vi vokser mer enn noen andre norske kommuner. Vi tror Orlund vil framstå som en tydelig og synlig leder, og en som i god dialog med de ansatte vil utvikle kommunen internt, men også i forhold til innbyggere og næringsliv, sier ordfører Hans Thue i en pressemelding.

Orlund er født i 1964 og er oppvokst i Nannestad. Hun er utdannet ingeniør og har lang og svært relevant fartstid i offentlig sektor, mest i Skedsmo kommune der hun var ordfører i seks år. Da hun ikke tok gjenvalg, ble hun administrerende direktør for Kunnskapsbyen Lillestrøm, som både er et interkommunalt og privat/offentlig samarbeid.

– Jeg er glad for at vi har kunnet gjennomføre en rask og grundig tilsettingsprosess, og for at det er et samlet kommunestyre som ønsker Anita Orlund velkommen i ny stilling som rådmann og til et godt samarbeid. For meg så framstår dette som et eksempel på det gode klimaet i politikken i Nannestad og vi gleder oss til at hun tar fatt, sier ordføreren.

 Orlund tar over stillingen etter Paul Glomsaker, som sluttet på dagen den 18. mars i år.

Kjetil Kokkim, som også søkte stillingen, har vært konstituert rådmann, og vil være det fram til Orlund tiltrer 1. oktober.

Øvrige søkere til stillingen var Bekir Cepalo, Olaf Andreas Dønnum, Thorbjorn Gaarder, Aleksander Johansen, Kjetil Kokkim, Erik Holm Melby, Johnny Pedersen og Lars Andreas Uglem. I tillegg er én søker unntatt offentlighet.

LES OGSÅ: Får hver sin skole-PC

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.