Akershus Arbeiderpartis stortingsliste er klar. På toppen troner veteranen Anniken Huitfeldt fra Jessheim.

- De neste 11 månedene skal vi jobbe hardt for en ny regjering som prioriterer fellesskap og trygghet framfor skattekutt, sier hun.

Akershus Arbeiderpartis nominasjonsmøte vedtok lørdag Arbeiderpartiets liste til stortingsvalget 2017. Anniken Huitfeldt fra Ullensaker ble enstemmig valgt til toppkandidat på møtet.

Fire av de ti første kandidatene er fra Øvre Romerike.

LES OGSÅ: Ble strøket mest

AP-REGJERING

- Høyre/Frp-regjeringens største satsing har vært 25 milliarder kroner i skattekutt til de med mest fra før. Det har skapt større forskjeller og ikke gitt flere arbeidsplasser. Norge trenger i stedet en Ap-ledet regjering som prioriterer skole, helse og arbeid, sa hun til nominasjonsmøtet ifølge en pressemelding.

I valget 2013 fikk Arbeiderpartiet fem mandater i Akershus. Huitfeldt mener Akershus neste år blir et avgjørende fylke for valgseier til Arbeiderpartiet.

- Oppslutningen vår i Akershus blir avgjørende for om Jonas Gahr Støre blir statsminister. Arbeiderpartiets mål er å gjenerobre stillingen som Akershus største parti og vinne sju mandater. Da trenger vi full innsats fra alle tillitsvalgte, medlemmer og frivillige, påpeker hun.

LES OGSÅ: J for Jessheim

DETTE ER LISTA

Nominasjonsmøtet vedtok følgende liste for Akershus Arbeiderparti til stortingsvalget 2017

1. Anniken Huitfeldt, Ullensaker (f. 1969).

2. Sverre Myrli, Skedsmo (f. 1971).

3. Nina Sandberg, Nesodden (f. 1967).

4. Åsmund Aukrust, Bærum (f. 1985).

5. Tuva Moflag, Ski (f. 1979).

6. Mani Hussaini, Ullensaker (f. 1987).

7. Elisabeth Fanghol, Asker (f. 1983).

8. Halvard Ingebrigtsen, Lørenskog (f. 1970).

9. Tonje Brenna, Ullensaker (f. 1987).

10. Ole Guttorm Brenden, Eidsvoll (f. 1977).

11. Kirsten Sandberg Natvig, Bærum (f. 1966).

12. Martin Ludvigsen, Vestby (f. 1986).

13. Anne Odenmarck, Ås (f. 1955).

14. Stein Lie, Aurskog-Høland (f. 1961).

15. Fatima Valdes Haugstvedt, Oppegård (f. 1959).

16. Ståle Grøtte, Rælingen (f. 1977).

17. Ina Libak, Bærum (f. 1989).

18. Ole Kristian Vefferstad, Ski (f. 1967).

19. Maritta Solås Moen, Lørenskog (f. 1970).

20. Ole Harald Slemdal, Gjerdrum (f. 1954).

21. Solav Abbas, Asker (f. 1970).

22. John Harry Skoglund, Fet (f. 1957.

23. Hilde Thorkildsen, Nittedal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.