– Jeg er veldig glad for å ha blitt gjenvalgt, men enda mer glad for at vi har vedtatt landets beste politikk for klima, natur, bærekraft og medmenneskelighet, sier Antun.

Hun forteller at hun som sentralstyremedlem vil jobbe spesielt for en grønn politikk for bygdene, for naturvern og for integrering.

– Jeg er ekstra glad for at vi har vedtatt at vi vil oppheve ordningen med midlertidig opphold for enslige mindreårige asylsøkere, og gjøre bosetting av flyktninger til en ordinær kommunal oppgave på linje med alle andre. Også vil jeg bidra til en god styring av partiet, så vi kan nå målet vårt om å bryte sperregrensa ved stortingsvalget til høsten og virkelig flytte norsk politikk i en grønnere retning, sier Antun.

På fylkestinget sitter hun i blant annet hovedutvalg for samferdsel og hovedutvalg for utdanning og kompetanse.

Valgkomiteen viser til at Antun har imponert med sin klarhet, dedikasjon, rolleforståelse og motivasjon til å være en del av ledelsen i MDG.

LES OGSÅ: Skolebarna skal fraktes miljøvennlig

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.