Jan Arne Sandholtbråten

jason@eub.no | 958 12 930

Regjeringen og samarbeidspartiene er enige om en avtale som innebærer at statlige arbeidsplasser skal flyttes ut av Oslo.

- Da bør kommunen henge seg på, mener Eidsvoll Ap og har sendt spørsmål til ordføreren om han vil ta initiativ i saken.

- Eidsvoll ligger veldig sentralt til, påpeker partiet.

- Mange møter for statlige selskaper legges til hotellene på Gardermoen fordi mange kommer med fly. Ofte er det vanskelig å få plass på grunn stor pågang. Med et hovedkontor i Eidsvoll er dette løst, skriver partiet i brevet til ordføreren.

- Det er også viktig at boligprisene her er langt lavere enn i Oslo. Hit kan man flytte, samtidig som ektefellen fortsatt kan jobbe i Oslo-området, skriver Ap og peker på at det trengs flere arbeidsplasser i kommunen.

Partiet har også forslag om hvor man skal plassere eventuelle statlige kontorer i framtida.

- Kommunen bør ta kontakt med Bane Nor. Det vil være en vinn vinn-situasjon å kunne bygge parkeringshus ved Eidsvoll og Eidsvoll Verk stasjoner, med næringslokaler på toppen til statlige arbeidsplasser, skriver partiet.

LES OGSÅ: Krever flere parkeringsplasser ved Eidsvoll Verk stasjon

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.