Bruttoledigheten, som også inkluderer arbeidssøkere som deltar på tiltak fra NAV, gikk ned med 600 personer. I løpet av den siste måneden ble det samtidig færre arbeidssøkere på tiltak og færre nye arbeidssøkere.

– Antallet nye arbeidssøkere som melder seg til NAV har ikke vært så lavt siden høsten 2012, sier arbeids- og velferdsdirektør Sigrun Vågeng.

GLAD: Stortingsrepresentanten gleder seg over nedgangen

Antallet nye arbeidssøkere som melder seg til NAV har ikke vært så lavt siden høsten 2012.

På Øvre Romerike har Gjerdrum færrest arbeidsledige, 48 personer eller 1,3 prosent av arbeidsstyrken. Hurdal er nummer to med henholdsvis 28 og 1,9, foran Nannestad med 105 og 1,5, Nes med 227 og 2, Eidsvoll med 241 og 1,9, og til slutt Ullensaker med 552 og 2,9.

Ledigheten er høyest i Rogaland med 3,4 prosent av arbeidsstyrken, og lavest Sogn og Fjordane og Oppland med 1,4 prosent. I Akershus er den 2 prosent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.