Den 4. november arrangeres helt nye Eidsvoll innebandycup i Eidsvollhallen.

– Bakgrunnen for dette er at vi i mange år har vært en kompisgjeng som har spilt innebandy på Finstad-skolen. På papiret har vi vært 15–20 mann, men så har det også vært andre som har holdt på ved andre skoler, både herre- og damelag. Her i området finnes det jo ingen cup for oss amatører, sier initiativtaker Ronny Otten til EUB.

Han trekker fram at han kjenner til lignende grupper som spiller innebandy på mosjonsnivå ved Ås, Vilberg, Minnesund, Mogreina, Feiring, Ullensaker og Nes.

– I tillegg kan for eksempel lærere gå sammen om å stille lag, og vi håper det er andre kompisgjenger rundt om som har lyst til å være med, sier Otten.

Otten ser for seg at kompisgjenger og kollegaer kan gå sammen for å danne lag på inntil ni spillere. Turneringen er for trimlag, og derfor ikke for aktive spillere i høyere divisjoner. Kampene i turneringen skal spilles med fem spillere fra hvert lag på banen om gangen, og uten keeper. Ei snau uke etter at de lanserte cupen har allerede syv lag allerede meldt seg på.

– Vi ser det er respons på dette. Vi håper å få rundt ti til 15 lag, sier Otten.

Arrangøren ser for seg at innebandyturneringen blir en tradisjon som kan utvikles med tiden.

– Vi har et ønske om det. Vi starter nå i det små med å invitere vennegjenger og likesinnede, så får vi håpe at dette blir en suksess, sier han.

LES OGSÅ: Ull/Kisa kunne juble etter den historiske debuten på nest øverste nivå i norsk innebandy 

LES OGSÅ: Finstad SK og Eidsvold IF samlet over 70 spillere på jentefotballens dag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.