Kjetil Dalen, byggeleder hos Statens vegvesen, opplyser at Fv 176 mellom Nordmokorset og Moreppen skal asfalteres neste uke. Dette arbeidet skulle vært ferdig 22. september.

Samtidig stenges Mauravegen i perioden 29. september til 8. oktober på grunn av utbedring av brua over Hæra. Dersom asfalteringen av Fv 176 kan gjennomføres betyr det at de som bruker omkjøringsvegen om Moreppen også vil møte på vegarbeid der.

– Åsvegen skulle vært ferdig asfaltert denne uka, men på grunn av været som har vært i høst så langt er det forsinkelser andre plasser. Men den blir asfaltert kommende uke. Entreprenør er i dag ute for å reparere hull for å gjøre den bedre framkommelig, sier Kjetil Dalen, byggeleder hos Statens vegvesen.

Åsvegen skulle etter opprinnelig plan ha vært ferdig asfaltert ved utgangen av august, men på grunn av at asfaltfresemaskinen støtte på armeringsjern ble dette arbeidet stanset til armeringene ble kartlagt.

LES OGSÅ: Finstadvegen er ferdig og åpner snart

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.