To personer ble fraktet til Ullevål sykehus etter en ATV-ulykke i Hurdal lørdag kveld.

TO PÅ FIREHJULINGEN

- De to involverte fraktes til Ullevål sykehus av helsevesenet. Begge var bevisst, men skadeomfanget er ukjent, opplyste Øst politidistrikt på Twitter etter hendelsen.

Første melding kom fra politiet litt før 20.00 lørdag.

Det er en mor og et barn som begge har sittet på ATV-en.

FOR KRAPP SVING

- Mye kan tyde på at det har vært litt for høy hastighet i en krapp sving. ATV-en havnet fire meter unna vegen i en skråning, og skal ha blitt kastet rundt flere ganger, informerte operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt søndag morgen.

BISTO MED HELIKOPTER

Alle nødetater var på stedet og Hovedredningssentralen bisto nødetatene.

- Vi bisto med et helikopter, da det ikke var noen ledige ambulansehelikoptre.

- Vi fløy en av de involverte inn til Ullevål, sier redningsleder Owe Frøland til EUB.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.