– Det er ikke småtteri, innrømmer kunstnerisk leder av og dirigent for Ullensaker Show Choir, Adele Marie Moe.

AUDITION TORSDAG OG FREDAG

Audition til «Den lille havfrue» går for seg i kveld, torsdag 18. og i morgen fredag 19., i allrommet på Gystadmarka skole.

– Vi trenger mellom 40 og 50 barn og unge i alderen fra sju, åtte år opp til 17 år, både gutter og jenter, for å fylle alle rollene. De skal både synge, snakke og danse, forteller Moe.

– Det er utrolig stor interesse for å være med på våre oppsetninger, og det er mange talenter der ute – flotte barn og ungdom, legger hun til.

TREDJE OPPSETNING

Like før jul gikk «Skjønnheten og udyret» for fulle hus i Kong Rakne i Ullensaker kulturhus. Nå er det altså på’n igjen.

– Vi ser for oss at «Den lille havfrue» skal settes opp i februar/mars neste år, også den i Kong Rakne. Vi planlegger fire forestillinger. Dette blir Ullensaker Show Choirs tredje store oppsetning, og vi gleder oss veldig. De andre har gått over all forventning. Vi kan love at dette blir en opplevelse for både små og store i et trygt og godt miljø hvor alle blir sett og hørt, sier Moe.

Ullensaker Show Choir fyller fem år i år og i den forbindelse har de mye på programmet.

– Prosjektgruppen i showkoret skal være med i forestillingen til «Rasmus og verdens beste band» i kulturhuset 22. mars. Vi har også mange andre spennende ting som vil skje i år og neste år, blant annet sommerturer. Det blir også en bursdagsfest for koret og en jubileumskonsert. Vi er et levende kor med barn og unge fra hele Romerike, og både prosjektgruppen og de musikalske oppsetningen har øvelser en gang i uka, samt helgeseminarer, konserter og forestillinger, forteller den kunstneriske lederen.

Og har man ikke mulighet til å komme på audition verken torsdag eller fredag, åpnes det for å finne andre ettermiddager.

LES OGSÅ: Nytt år - nye muligheter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.