– Vi velger å ta hensyn til deltakerne og publikum og utsetter derfor årets Rullatorfestival til fredag 1. september. Vi satser på bedre vær da og jobber for å få til samme program, påpeker kulturkonsulent Kathrine Øynebråten i Ullensaker kommune.

Ordfører Tom Staahle er informert om avlysningen, og den offisielle åpningen av Folkehelseuka 2017 – som går som planlagt uansett vær og vind – blir nå flyttet til Jessheim barnefestival sitt 10-års jubileum på Jessheim Torg lørdag 10. juni. 

Rett utenfor stuedøra

Folkehelseuka vil vise at helsetiltak ligger rett utenfor stuedøra. Der finnes turområder, golfmuligheter, treningsparker og mulighet for å bruke Nordbytjernet både sommer og vinter – og under uka blir det mange arrangementer som folk kan være med på.

Folkehelseuka har blitt mulig ved samarbeid mellom lag, foreninger og andre folkehelseaktører, sammen med Ullensaker kommune og frivilligsentralen.

LES OGSÅ: Gapahuken skal stå ferdig til familiearrangementet ved Raknehaugen i Folkehelseuka

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.