• PÅ FORTAUET. Linerla trippet rundt mellom strøgrusen på fortauet og lette etter mat.
  • PÅ TAKET: Etter ei tid fløy linerla opp på taket og satt der og skuet utover sentrum og handletravle mennesker.

Noen og enhver kan bli litt årstidsvill når vinterjakka den ene dagen må byttes ut med sommerklær og paraply den neste – men den vrengte seg vel i den kraftige vinden.

Og det er sannelig ikke bare vi mennesker som blir forvirret av klimaendringer og væromslag. Torsdag kveld trippet ei linerle rundt mellom parkerte biler og gjenværende snøklumper i Eidsvoll sentrum.

Den lette etter mat på fortauet utenfor en av matbutikkene før den fløy opp på taket og skuet ut over sentrum og handletravle mennesker.

Dagen etter var det kuldegrader igjen, så vi får virkelig håpe at linerla oppdager feilnavigeringen og – for å sitere Halvdan Sivertsen – tar te vett å flyg mot sør.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.