– Bank i butikk fungerer dermed ikke slik DNB hevder det skal gjøre, sier DNB-kunde Roger Sollien fra Nannestad.

DNB la ned sin virksomhet i Nannestad 31. mai. Dette har skapt reaksjoner i Nannestad. Minibanken ble imidlertid beholdt til etter Nannestadfestivalen, men ble stengt den 17. juni.

– Det er selvsagt beklagelig at butikken ikke hadde kontanter. Erfaringene er at det fungerer bra. I dette tilfellet var det jo også en mulighet med post i butikk, sier Kenneth Andersson, distriktbanksjef hos DNB. – Enkelttilfeller kan selvsagt forekomme. Vi jobber kontinuerlig for at bank i butikk skal fungere optimalt. Jeg forstår frustrasjonen.

– Det er tatt ut ekstra mye kontanter den siste uka. Vi må nå finne ut behovet for kontanter hos oss, og om nødvendig tilføre penger flere ganger i uka. Vi vil gjøre alt for at dette ikke skal skje igjen, sier Kristian Hagen, distriktssjef hos Kiwi.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.