Ikke overraskende var det bare Hurdal Sentrum Velforening som var interessert, og nå foreligger forslag til samarbeidsavtale mellom partene. Den skal behandles i kommunestyret i kveld og gjelder fra 1. oktober i år og ut 2019.

Velforeningen får overta eiendommen for en leie av 0 kroner, den overtar alt ansvar for bruk og drift, inkludert ansvar for lokalutleie til lag og foreninger og andre og ansvar for utgifter og inntekter knyttet til drift og leie.

Kommunen skal ha ansvar for vintervedlikehold og dekke kostnader til kommunal infrastruktur det første halve året, samt ansvar for forsikring av bygningen.

Parkeringsplassen skal kunne brukes til parkering for bussreisende og av rådhusets brukere.

LES OGSÅ: Dalheim for utleie - velforeningen står klar

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.