Da er vi i gang igjen med årets fotokonkurranse. Og for en åpning!

Kjersti Torvmarks bilde av Thale Marie som studerer sommerfuglen gjennom et forstørrelsesglass, er et strålende bilde. Alt stemmer her, komposisjon, energi, farger, teknisk ferdighet og lyset. Og Kjersti beviser det faktum at hvis du som fotograf ikke følger med på det som skjer rundt deg, så får du ikke slike bilder festet til minnebrikken.

Tine H. Lien på andreplass har fotografert barnebarnet Elias som leker med såpebobler. Vi liker motlyset, komposisjonen og at det skjer noe i bildet.

På bronseplass denne gangen kommer Lise Mette Hansens bilde av blomsterpiken, et bildet juryen synes er sommerlig, kreativt og lekent. Vi gratulerer vinnerne og oppfordrer alle til å bruke kameraet flittig gjennom hele sommeren. Ta bilder av alt du ser.

Neste tema er kjæledyr, med innsendingsfrist 11. juli. 

LES OM fjorårets vinner av fotokonkurransen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.