Det skal bygges ny gang- og sykkelveg langs fylkesveg 33 fra Feiring sentrum til Feiring skole.

Målet er å bedre trafikksikkerheten for gående og syklende langs strekningen. Nå starter arbeidet med detaljreguleringsplan og fristen for å gi innspill til arbeidet er 9. juli.

Statens vegvesen ønsker synspunkter og opplysninger som kan ha betydning for planarbeidet. Innspillene vil bli behandlet og følge planforslaget fram til politisk behandling i Eidsvoll kommune.

Etter at høringsfristen er ute vil selve planforslaget bli utarbeidet, og innkomne merknader vil bli vurdert. Deretter skal planforslaget behandles i Eidsvoll kommune og legges ut til offentlig ettersyn. Etter endt høringsperiode med muligheter for å gi innspill, skal planforslaget behandles for andre gang i Eidsvoll kommunes plan- og byggesaksutvalg.

Det pågår planarbeid for miljø- og trafikksikkerhetstiltak i sentrum. Disse tiltakene skal være innenfor eksisterende vegformål, og skal ikke reguleres.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.