– Prosessen har vært omfattende, noe som signaliserer at vi tar denne oppgaven på alvor og det er hyggelig å se at 26 av totalt 55 medlemmer deltok på nominasjonsmøtet, sier Bendz.

Partiet har denne gangen valgt en todelt prosess, hvor man først velger ordførerkandidat, og deretter velge den øvrige listen.

Valget av ordførerkandidat sto mellom tre gode kandidater, Hans T. Holmgrunn, Kirsti Mæland og Christian Bendz.

– Jeg er stolt av å lede et parti med flere dyktige politikere og det er med stor ydmykhet jeg tar på meg rollen som vår frontfigur i det kommende valget. Nå skal vi sammen bygge opp et solid lag, utarbeide et godt valgprogram og vinne valget i 2019 med et bredt borgerlig alternativ med Høyre i førersetet, sier Bendz.

LES OGSÅ: Nytt overskudd for Nannestad kommune

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.