Bakgrunnen er at kommunen mener noen koblet seg til det offentlige vannforsyningsnettet i Holter i fjor høst, og som medførte forurensning av drikkevannet. Grunneiere i det aktuelle området ble kontaktet av kommunen og føler seg beskyldt for å ha tatt ut vann.

– Dette har vært en meget spesiell sak, og Høyre og Frp ønsker at saken belyses politisk. Når noen beskyldes for noe, skal man være sikker i sin sak og er saken av en alvorlig art er politianmeldelse et naturlig steg, sier Christian Bendz, gruppeleder i Høyre.

Og nettopp ett av spørsmålene partiene ønsker svar på er hvorfor saken ikke ble anmeldt, noe grunneierne også ba om. Videre ønskes det svar på hvorfor kommunen har kommet med beskyldninger slik at de berørte grunneierne føler seg uthengt, hvilken informasjon som ble innhentet fra relevante parter før man beskyldte noen, og hvorfor kommunen ser saken som avsluttet uten at det er gitt en beklagelse. I tillegg ønsker de svar på hva kommunen har lært av denne saken.

LES OGSÅ: – Vi hadde ikke til hensikt å henge ut noen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.