Partiets gruppeleder, Christian Bendz, vil på kommunestyret 11. mai stille spørsmål om blant annet hvilke argumenter som legges til grunn for oppsigelse av avtalen, hva som er den årlige kostnaden og ressursbruk for å opprettholde tilbudet.

LES OGSÅ: – Viktig å lære hvordan maten vi spiser blir til

– Vi ønsker også svar på hvilken dialog det har vært mellom kommunen og Hegli gård i forkant av oppsigelsen og om alle muligheter for fortsatt drift blitt grundig vurdert, sier Bendz.

Nannestad kommune har sagt opp avtalen Nannestad ungdomsskole har med Hegli gård. Dette har politikerne fått kun som en referatsak.

– Det har i etterkant framkommet informasjon om at det ikke foreligger tilstrekkelige økonomiske ressurser for å opprettholde undervisningsstilling tilknyttet tilbudet ved Hegli gård. Dette stiller Høyre seg undrende til ettersom flertallet i kommunestyret ved siste budsjettbehandling besluttet å opprettholde ekstra lærerstillinger ved ungdomsskolen. I tillegg har det framkommet informasjon om at tilbudet har stor betydning for samarbeidet med Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), sier Bendz.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.