Dette gjør hun i en interpellasjon med forslag til vedtak på kommunestyremøtet tirsdag 13. februar.

– Saken skal inneholde informasjon om rutiner og retningslinjer for forebygging og håndtering av eventuelle saker, og om det holdningsskapende arbeidet i skoler og barnehager, sier Antun.

Hun vil vite hva Nannestad kommune gjør for å forebygge seksuell trakassering av ansatte og brukere av kommunale tjenester, hvilke rutiner kommune har for å følge opp eventuelle saker, hva Nannestad kommune gjør for å skape gode holdninger og bevissthet rundt seksualitet og grensesetting blant sine innbyggere, og særlig barn og unge, og om ordfører vil ta initiativ til at kommunestyret får framlagt en sak der disse spørsmålene belyses grundigere enn det som er mulig med rammene for en interpellasjon.

LES OGSÅ: – Politianmeldelsene viser fortvilelsen og maktesløsheten foresatte opplever i mobbesaker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.