Noen har likevel startet feiringen litt for tidlig.

– Vi måtte nylig sende ut en patrulje til Ringvegen på Jessheim, like ved Esso-stasjonen. Der var det en guttegjeng i tenårene som skjøt opp raketter og kinaputter. Det som var igjen da vi kom til stedet er beslaglagt, sier operasjonsleder Arild Ruud i Øst politidistrikt til EUB lørdag kveld.

Ved Romerike 110-sentral har den siste tiden vært flere utrykninger på grunn av mindre branntilløp der årsaken har vært uvettig bruk av fyrverkeri.

Tidsrommet der det er tillatt å skyte opp raketter er fra klokka 18 til 02.00 nyttårsaften.

– All annen bruk må ha spesialtillatelse. Vi oppfordrer ellers folk til å bruke fyrverkeri med vaktsomhet, og sunn fornuft, sier vaktleder på Romerike 110-sentral, Jan Fausk. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.