• GLAD: - At det er møte- og eventbransjen som stemmer oss fram gir en viktig bekreftelse på at vi leverer varene, sier direktør Jannica Landmark-Rosén. Foto: Privat

Oslo Plaza, Oslo Spektrum, Telenor Arena og Thon Hotel Arena på Lillestrøm, måtte alle gi tapt for konferansesenteret The Qube på Gardermoen, i kampen om å bli Norges beste storarena.

EVENTBRANSJEN

Mandag var den norske møte- og eventbransjen samlet til utdeling av HSMAI Eventprisene 2017. Konkurransen omtales som tøff, spesielt innen kategorien Beste storarena. Seieren får naturligvis de ansatte i The Qube til å juble.

HUSKER DU DETTE: Knuser alle julebordrekorder

– Dette var en fantastisk nyhet, og en solid anerkjennelse til alle som står på hver dag for å levere topp kvalitet til våre kunder. Jeg er stolt av innsatsen, og stolt av at vi trekker det lengste strået i konkurranse med svært dyktige aktører i bransjen. At det er møte- og eventbransjen som stemmer oss fram gir en viktig bekreftelse på at vi leverer varene, sier Jannica Landmark-Rosén, direktør på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, som eier The Qube.

I år var fjerde gang prisen ble delt ut, og andre året The Qube gikk av med seieren. De nominerte i hver kategori stemmes fram av møte- og eventbransjen, og det er til slutt en jury som kårer vinnerne.

4500 Middagsgjester

The Qube måler 17.000 kvadratmeter, og har kapasitet til å ta imot 8000 gjester totalt. Arrangementene som kan holdes er svært varierte, og spenner over alt fra kongresser, konferanser, utstillinger og messer, til konserter, dansegallaer og julebord. Hele 4500 gjester kan spise bankettmiddag på én gang, ifølge en pressemelding.

Møte- og eventkoordinator Anna Axelsson forteller om en svært variert arbeidshverdag.

– Hos oss er ikke én dag lik den andre. Hvert arrangement lever sitt eget liv, og bare fantasien setter begrensningene. Byråene, som nominerte oss til prisen, utfordrer oss hver dag, og bidrar til at vi utvikler og forbedrer oss. Dette setter vi veldig pris på, sier hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.