Lørdag kveld fikk politiet melding om uro blant flere ungdommer ved Råholt ungdomsskole.

– Vi fikk melding fra en innringer som hadde observert en ansamling med ungdommer. Det skal ha vært noe knuffing på stedet og innringer mente å ha sett en person med kniv, forteller operasjonsleder Alexander Østerhaug i Øst politidistrikt.

Politiet rykket derfor ut med flere enheter til stedet.

– Ungdommene var imidlertid borte da vi kom fram, men vi gjorde søk i området og kom i kontakt med én av guttene som skal ha vært innblandet, sier Østerhaug.

Ifølge politiet skal det være snakk om ungdommer ned i fjortenårsalderen.

– Vi har vært i kontakt med foresatte til den ene parten, men vi har foreløpig få opplysninger om hva som egentlig skal ha skjedd. Saken blir fulgt videre opp av Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor til uka, sier operasjonslederen.

LES OGSÅ: Flere hundre markerte samhold i fakkeltog mot vold og mobbing på Råholt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.