• ALLE NØDETATER: Både brann, politi og ambulanse rykket ut til ulykken. Foto: Tina Berger

Klokken 18.14 onsdag kveld fikk politiet melding om et trafikkuhell i krysset mellom Vardevegen og Sætrevegen mellom Dal og Mogreina. Alle nødetater rykket ut.

– Bilen har havnet på taket. Det var sporete på stedet, bilen skal ha fått sleng og deretter kjørt i snøfonna og havnet på taket, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt til EUB.

Det var totalt fire personer i bilen. 

– Alle skal ha kommet seg ut av bilen, og skal ikke være alvorlig skadet. De sjekkes av ambulanse på stedet, sier operasjonslederen.

Ajourhavende jurist har besluttet at det ikke er grunnlag for førerkortbeslag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.