Mannen var midt i fotgjengerovergangen da han ble truffet av en bil. Dette skjedde rett før klokka 07.00.

Trafikkfarlig omlasting: Tre polske trailere drev omlasting rett rundt en sving

DÅRLIG SIKT - MØRKKLEDD MANN

- Fotgjengeren var mørkkledd og hadde ikke refleks. Bilføreren hadde dårlig sikt fordi han ikke hadde skrapet frontruta fri for is. Han så ikke fotgjengeren, og kjørte ham dermed ned. Fotgjengeren ble kjørt til Ahus med sykebil. Han pådro seg lettere skader, med de var ikke av alvorlig art, sier operasjonsleder ved Politidistrikt Øst i Lillestrøm, Jan Runar Olberg.

- Det er opprettet sak mot bilføreren, og han er fratatt sertifikatet etter at han begikk to feil - han hadde ikke fri sikt og han kjørte på en person i et fotgjengerfelt.

- Hva med fotgjengeren som ikke brukte refleks?

- Det er ikke noe påbud om å bruke refleks, men jeg vil på det sterkeste anbefale folk å bruke dette for å bli sett i mørket. Det er til fotgjengerens eget beste, svarer Olberg.

Stjal varer for 6.000 kroner. Fikk 15.000 kroner i bot

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.