Rundt klokka 14 meldte politiet på Twitter at tre biler er involvert i en bilulykke på E6 ved Grankrysset (ved avkjøringen mellom Frogner og Sørum) i nordgående retning.

«En bil sitter fast i autovernet. Politiet dirigerer trafikk av E6 for omkjøring om FV260 Trondheimsvegen» lød den første twittermeldingen fra politiet.

Klokka 14.31 skrev politiet at bilene er flyttet til påkjøringsfeltet og at begge felt er igjen åpne. Det er mye kø i området.

- En person ble sjekket av helsepersonell, men ble ikke tatt med til legevakt. Kvinnen oppsøker lege selv dersom hun får smerter. En bil er inntauet. Her ble det ryddet klokka 15, men det har vært lange køer på E& i etterkant, sier operasjonsleder Arild Ruud ved Øst politidistrikt.

Klokka 17.30 sier han at det er store køer på E6 nordgående, men han tror ikke det skyldes ulykken som skjedde tidligere i dag. 

- Det er tett trafikk i Djupdalen, men det er nok vanlig ettermiddagsrush, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.