Bilen var i fart på veg mot Eidsvoll sentrum da den tok fyr ved 15.30-tida torsdag.

REDDET SEG UT

– Jeg hørte knitring under hanskerommet, og plutselig slo flammene ut, forteller eieren av bilen.

– Det var en skremmende opplevelse. Jeg ble helt skjelven, sier han.

Han fikk stanset i en avkjøring i Bårlidalen og kom seg ut. Han fikk også reddet noe bagasje før det ikke lenger var mulig å nærmest seg den brennende bilen.

BRANNVESENET RASKT PÅ PLASS

Øvre Romerike brann og redning rykket raskt ut, men da brannbilen kom fram, slo flammene ut over alt. Det tok ikke lang tid å slokke flammene, men da var bilen, en BMW, allerede helt utbrent.

GLATT PÅ STEDET

Politiet varsler om at det vil bli glatt på stedet.

– Vi har varslet VTS, som igjen vil sørge for at det blir strødd på stedet, skriver politiet på Twitter.

LES OGSÅ: Vogntog stoppet i kontroll - med dårlige dekk og snø og is på taket 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.