Politiet fikk melding om ulykken 15.37 onsdag.

- Ulykken skjedde i krysset Fylkesveg 181 og Botshaugtangen, ved innkjøringen til Eidsvoll stasjon. Bilen kom kjørende ned fra Myhrer-sletta og skulle svinge inn til venstre mot Botshaugtangen. MC-en kom fra Sundet og skulle kjøre rett fram. Der smalt det. MC-en kjørte inn på høyre siden av personbilen, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til EUB.

Ifølge operasjonslederen er MC-føreren en 18-åring fra Nannestad, mens bilføreren er en 53-åring fra Eidsvoll.

- MC-føreren har smerter i den ene armen, og er sendt til Ahus for nærmere sjekk.

Vitner så hendelsen

EUB snakket med to vitner på ulykkesstedet. Begge mener bilføreren ikke kan ha sett MC-føreren som kom kjørende i motgående kjøreretning. EUB får opplyst at bilføreren er fratatt førerkortet etter ulykken.

- Det ble førerkortbeslag. Det tyder på at bilføreren ikke har overholdt vikeplikten da han svingte over for å kjøre inn til Botshaugtangen. MC-føreren hadde ingen mulighet til å bremse, sier Skaftnes.

LES OGSÅ: Dro av fylkesvegen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.