Natt til søndag melder politiet om flere saker med berusede sjåfører bak rattet.

Like over midnatt ble en bilist stoppet ved Nordbytjernet på Jessheim. Mannen i 20-årene fra Nes ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og tatt med til legevakt for utvidet blodprøve.

Ved 02-tida fikk politiet melding fra en bilfører som hadde observert en bil som vinglet veldig på E6. Melderen stanset selv bilen, og fikk tatt nøklene fra sjåføren, før politiet kom til stedet. Sjåføren ble bragt inn til arrest, opplyser politiet.

I morgentimene søndag ble også en bilist stoppet i Trondheimsvegen ved Kløfta. Også her var det raskt mistanke om promillekjøring.

– En mann i begynnelsen av 20-årene ble fremstilt for utvidet blodprøve, og han vil bli siktet for kjøring i påvirket tilstand, sier operasjonsleder Arild Ruud i Øst politidistrikt. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.