Navnet på den nye leietakeren er Doktor Mobil. På sin nettside opplyser de at de åpner dørene til sin nye butikk 15. mars.

– Nå har Doktor Mobil signert kontrakt og ønsker å prøve seg hos oss, i de tidligere lokalene til Bjørklund. Alle har mobil og trenger kanskje hjelp iblant, så dette blir jo en spennende aktør hos oss, sier senterleder Nina Kristengård til EUB.

Doktor Mobil AS har etablert seg som én av de ledende reparatørene av mobiltelefoner, Ipad, PC og MacBook Apple. Like borte i gata på Råholt holder en annen aktør til – nemlig Gadgetrep. Dermed brygger det opp til konkurranse om mobiltelefonkundene som trenger en hjelpende hånd.

Tilbords Eidsvoll la i januar ned sin butikk på kjøpesenteret. Også der jobber Amfi Eidsvoll med å få på plass nye leietakere. Det er ventet at dette vil skje innen kort tid.

Slutt for Bjørklund på Amfi Eidsvoll: - Veldig leit og tungt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.