Eiendomsinvestoren og skilegenden Bjørn Dæhlie fra Nannestad er ny på Kapitals liste over de 400 rikeste i Norge. Han utropes som tidenes rikeste langrennsløper.

For 29. året på rad har Kapital funnet frem til Norges rikeste, og presentert i en liste med de 400 rikeste i landet.

Ny på listen i år er Bjørn Dæhlie (50). Kapital anslår hans formue til 625 millioner kroner, noe som plasserer ham på 394. plass. Dæhlie begynte for alvor med eiendomsinvesteringer i 2001.

625 millioner er også grensen for å komme med på Kapitals liste. I fjor var den grensen 550 millioner, hvilket betyr at Dæhlies formue har est ut minst fra dette nivået det siste året, ifølge Nettavisen.

Kapital utroper også Bjørn Dæhlie til å være tidenes rikeste langrennsløper.

Nummer 1 på topp 400-lista er John Fredriksen (73), skipsrederen med Eidsvoll-aner, som ifølge Kapital har en formue på 98,9 milliarder kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.