Ingen av partene bekrefter at noen handel er i orden, men begge innrømmer at det er kontakt mellom dem.

- SAMARBEID

- Vi ser på et mulig samarbeid. Vi ønsker begge en utvikling i Sundet, men vi er ikke nødvendigvis helt enige om hvordan, kommenterer Inge Nessiøy.

- Jeg kan bekrefte at Inge Nessiøy og jeg diskuterer og vurderer et samarbeid rundt hans eiendommer i Eidsvoll. Jeg er i tenkeboksen ei stund til. Ut over dette er det for tidlig å kommentere saken, sier Bjørn Dæhlie.

TRE EIENDOMMER

Inge Nessiøy eier tomter ved Rubis der Bjørn Dæhlie allerede har kjøpt naboeiendommen Solli pensjonat.

Nessiøy er også medeier i den tidligere baptisteiendommen - Sundgata 10 AS - sammen med Ole Martin Almeli og Myrvang-familien.

Rett nedenfor denne eiendommen og ut mot Vorma står Bjørn Dæhlie på startstreken for å bygge 29 leiligheter i prosjektet Skibladnersvingen.

Nessiøy eier også ei tomt på Skjoldnestangen, på andre sida av Eidsvollbrua, med strandlinje til Vorma.

EIENDOMMER PÅ VESTSIDA

Bjørn Dæhlie sitter også med flere eiendommer på vestsida av Vorma; Gamle Eidsvoll stasjon som nå huser Eidsivating lagmannsrett, eiendommen til Øvre Romerike tingrett og overnattingsenheten på det gamle stasjonsområdet, rett sør for jernbanebrua.

- POSITIVT

Ordfører John-Erik Vika er orientert om Dæhlies mulige inntreden på nye områder i Eidsvoll sentrum.

- Jeg synes Bjørn Dæhlies satsing i Sundet er veldig positiv, sier Vika.

- Han er en person som har økonomi og kraft til å få gjennomført prosjektene sine. Han er seriøs, men krevende - i positiv forstand. Han vet hva han vil, og han utfordrer oss. Det er flott, sier ordføreren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.