Politiet fattet mistanke til eieren av en bil som sto parkert utenfor et bolighus. Da de tok seg inn i boligen, fant de en store mengder cannabisplanter g. En mann og en kvinne, begge av vietnamesisk opprinnelse, ble pågrepet og framstilt for varetektsfengsling. Nå må mannen altså møte for retten.

LES OGSÅ: Bilsjekk ledet politiet til hasjplantasje

GA SEG IKKE

Politiet avslørte den første cannabisdyrkingssaken i oktober 2012. Da hadde mannen tett oppunder 100 planter under dyrking. Dette ville gitt minst tre kilo røykbar marihuana. Da fant politiet også 3,4 kilo plantemateriale og 2,2 kilo tørkede blader.

I august ble han avslørt nok en gang. Denne gangen med 86 planter som ville ført til 2,5 kilo marihuana. Denne gangen oppbevarte han 25 gram marihuana og 0,2 gram kokain i huset sitt.

Hvis mannen blir kjent skyldig etter tiltalen, har forbrytelsen en strafferamme på over seks år.

Saken kommer for Øvre Romerike tingrett 5. og 6. april.

LES OGSÅ: Avslørte hasjplantasje på Minnesund

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.