• LEGENDE: Marianne Lund, Linda Rønaas, Heidi Karlsen og Stine Marie Bringsli fra Kløfta spiller på samme lag som legenden Thor Hansen. Foto: Privat

– Der fikk jeg åttendeplass i Ladies event. Kjedelig å ryke, men jeg føler selv at jeg spilte riktig, sier Bringsli etter onsdagens runder i Dublin.

Mange hundre nordmenn har tatt turen til Irland, inkludert Marianne Lund, Linda Rønaas, May-Eva Lund, Heidi Karlsen og Stine Marie Bringsli fra Kløfta.

– Ladies event begynte tirsdag og vi var 113 spillere til start. Vi spilte fra klokken 14 til 01.30, sier Bringsli.

JENTENE RULER: Spilte gutta av pokerbordet

Onsdag var det 16 spillere igjen og 14 av dem kommer i pengene, som betyr at spillerne får betalt fra plass 14. Ryker man før, så er det ubetalt.

– Jeg er andre chippi og ble med videre til dag to. Det betyr at jeg er den som hadde nest mest sjetonger til start. Jeg avsluttet tirsdagen med 354.000 sjetonger, hun som har mest har 380.000, sier Bringsli.

Finalerundene i Ladies event startet klokken 14 onsdag. Da startet også main event som den største turneringen i norgesmesterskapet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.