• BRANNBILER: Det blir mange brannbiler og mye annet utstyr å se på Åpen dag. Foto: Glen Widing

– Hvert år har vi i brannvesenet Åpen dag under brannvernuka i september. I år har vi tenkt å gjøre det på en helt ny måte, med et feiende flott fellesarrangement ved Letohallen, der hele Øvre Romerike brann og redning går sammen om å invitere til Åpen dag, sier Mina B. Sveen, pressekontakt forebyggende avdeling hos Øvre Romerike brann og redning.

SAMLING PÅ DAL

Brannstasjonene i både Eidsvoll, Jessheim, Hurdal, Feiring og Nannestad blir med ved Letohallen. Bare brannstasjonen i Nes, som har lange tradisjoner for å arrangere Åpen dag sammen med festivalen Brød og Cirkus på Årnes kommer til å arrangere Åpen dag slik de alltid har gjort det på Årnes.

– Alle de andre brannstasjonene tar med seg biler og utstyr til Letohallen, og der ønsker vi små og store velkommen til en spennende dag som inneholder alt det Åpen dag alltid gjør – og litt til. Det blir selvsagt mange flotte brannbiler og annet utstyr, det blir spyling med brannslange, kunnskapsløype og mye mer. Det blir også servering av pizza, og arrangementet er gratis for alle, sier Sveen.

BJØRNIS KOMMER

Hun røper også at det i år dukker opp en spesiell hedersgjest, som kommer til både Letohallen og brannstasjonen på Nes.

– Det er Brannbamsen Bjørnis. Han gleder seg veldig til å møte barna, sier Sveen.

LES OGSÅ: Den drektige kua kjempet for livet i leira - brannmennenes hjelp ble redningen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.