Planen var opprinnelig å beholde Motorforums tidligere lokaler og bygge på butikken i nordenden. Dette ble endret. Nå er nabobygget vegg-i-vegg revet for å gjøre plass til en dobbelt så stor Kiwi-butikk på eiendommen.

– Når butikken er ferdig utbygget vil den være på cirka 2.200 kvadratmeter. Cirka 1.400 av dette blir netto salgsflate. Den vil da være blant topp 20 Kiwi-butikker i størrelse. Vi vil ha full drift i butikken hele veien, med en midlertidig butikk fra cirka nyttår som er like stor som dagens butikk, sier Torkel Thorvaldsen, Kiwis regionsjef i innlandet sørvest. Han sier det vil være et klart behov for flere ansatte når butikken er utbygget. Han ønsker ikke å avsløre investeringens størrelse.

–Dessverre uttaler vi oss ikke om nivå på investeringene, men det er en betydelig og langsiktig investering, sier Thorvaldsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.