– Vi eier bygningen og vil bygge en Stor-Kiwi med utvidet sortiment og mer parkering, sier Torkel Thorvaldsen, Kiwis regionsjef i innlandet sørvest om Skinnstudumpa 4 og 4b.

I dag måler Kiwi-butikken 950 kvadratmeter hvorav 650 er selve salgsflaten. Dette blir doblet.

– Vi vil ruste opp både dagens butikk samt bilforretningen, i tillegg skal vi bygge på. Skissen viser parkering i front av butikken, som i dag, påpeker han.

OVERTOK: Kjøpte ut bilbutikken

– Er parkering en utfordring?

– Ikke nå, men når vi dobler butikken må vi ha nok plass til kundene, sier han, og har stor tro på beliggenheten.

– Mange mennesker bor i området allerede, og det bygges fortsatt mye. I tillegg er det mange som passerer, og dette skaper et godt og aktivt område for oss.

Kiwi blir ikke til å kjenne igjen.

– Vi har ikke mange slike Stor-Kiwier fra før, så denne blir blant de største. Her lager vi en butikk for handel seks dager i uka, og med betydelig omsetningsøkning vil vi nok trenge flere ansatte også, sier Thorvaldsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.