– Vi satser på Jessheim næringspark, for vi har sett et behov for denne butikken, sier Lars Mossin.

Han leder Jokers nye butikk som etter utvidelsen går fra 150 til 625 kvadratmeter. De siste dagene handler alt om å få på plass hyller og varer til åpningen torsdag.

– Det ser ikke ut i alt kaoset nå, men slike åpninger pleier å gå bra. Litt huskestue de siste dagene må vi bare regne med, ler han og prøver å holde styr på alt og alle.

TO BUTIKKER

Joker satser på Jessheim. En ny filial er allerede i gang Jessheim Hageby på Romsaas. Den i Bilbyen har i flere år holdt søndagsåpent, en praksis de skal fortsette med også etter utvidelsen.

– Denne butikken blir todelt slik at en liten del holder åpent på søndager som før. Hoveddelen blir da stengt, sier Mossin.

– Hvem er kundene dine?

– Alle som jobber i firmaene som er etablert her og skoleelevene rundt oss. Så håper vi selvsagt på å slå kloa i flere av naboene som bor i områdene rundt her også. Med større butikk får vi både større og bedre vareutvalg. I tillegg utvider vi kjøkkenet og varmmatavdelingen vår kraftig, påpeker han.

LUNSJ OG MIDDAG

Med tanke på de mange som har arbeidsplassen sin i Bilbyen, bygger Joker nå et mye større kjøkken enn de hadde.

– Her blir det varmretter og kaldretter til lunsj hele uken, og den maten skal vi lage her. Det skal være ordentlig mat for folk i farta, sier Houssein Hibout som skal lede denne avdelingen.

– Mer enn et gatekjøkken, med andre ord?

– Ja, vi skal servere mat som bagetter og kyllingvinger, i tillegg til en salatbar. Dessuten skal vi lage skikkelig middager på hverdagene, som laks og poteter, fiskegrateng, kjøttkaker, pytt i panne og andre solide retter. Fem ulike retter i uka med norsk husmannskost, sier han.

– Kan kundene sitte og spise maten sin her?

– Nei, ikke ennå, men det kan kanskje komme noen bord her i fremtiden. Vi har plass til det, sier Hibout.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.